Hairstudio Uniek knippen laser tandenbleken

Keratinebehandeling

Heb je last van droog en pluizig haar? En ben je het helemaal zat om je haar dagelijks te föhnen of te stijlen? Dan is een keratinebehandeling precies wat je nodig hebt. Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat wel maandenlang!

keratine behandeling zwolle
keratine behandeling zwolle

De voordelen

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt. De behandeling is geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur. Of je haar nu gezond of beschadigd, gekruld of juist stijl is, een keratinebehandeling doet wonderen voor iedere haarsoort. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn voor regen en vocht omdat je haar zelfs na een regenbui prachtig in model blijft.

home>>

Je haar is gladder, stijler en bovendien superzacht. De voedende bestanddelen worden voor lange tijd in het haar ingesloten omdat de keratine een beschermend laagje om het haar heen legt. Wil je echt superstijl haar? Dat kan. Het effect van de behandeling is groter wanneer je de behandeling vaker ondergaat of wanneer je sterkere keratine gebruikt. Na de behandeling heb je bijna geen omkijken meer naar je haar.
Wij kunnen je precies vertellen hoe je je haar na de behandeling het beste verzorgt. Hierdoor heb je zo lang mogelijk plezier van je prachtige haar.