Hairstudio Uniek knippen laser tandenbleken
laser ontharen zwolle
laser ontharen mannen zwolle

ontharen met laser

De Diode laser is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 95%. De diode laser is geschikt voor ieder huid en haartype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Nooit meer scheren, harsen of epileren na gemiddeld 8 behandelingen in onze clinic. In onze clinic word je hartelijk ontvangen en krijg je vóór de eerste behandeling altijd een uitgebreide intake, hierin kun je jou wensen kenbaar maken en kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. De intake is kosteloos!

laser ontharen zwolle

AANTAL BEHANDELINGEN
Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 6 weken en het lichaam om de 8 weken behandeld.

 

Pijnloos ontharen met Diode ICE laser platina

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -3 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.
Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats met een van onze specialisten.  Er wordt met u gesproken over de verwachtingen en het resultaat van de behandeling

DUUR VAN DE BEHANDELINGEN
Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt. Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Een bikinilijn laseren duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd.

ontharen met wax

Harsen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij ons kun je terecht voor iedere waxbehandeling van je lichaam. Wij werken snel en hygiënisch.

ontharen met wax zwolle

VOOR DE BEHANDELING

  • Zorg dat de huid niet zonverbrand is: door waxen wordt behalve haar ook de huid meegenomen.
  • Trek voor een bikini wax een zo hoog mogelijk opengesneden bikinibroekje of string aan.
  • Scrub de huid 1 of 2 dagen voor de behandeling, dat voorkomt achteraf ingegroeide haren.
  • Gebruik geen bodylotion, bodyolie of douchecrème op de dag van de behandeling.
  • Laat je ook je oksels harsen, gebruik dan geen deodorant op deze dag.

NA DE  BEHANDELING

  • Vermijd 24 uur de zon, zonnebank, sauna, stoomcabines en whirlpools, neem liever een koele douche of ga zwemmen.
  • Om ingegroeide haren en kleine ontstekingen te voorkomen kun je beter geen strakke synthetische kleding dragen.
  • Regelmatig waxen helpt de huid te wennen aan deze behandeling en minimaliseert irritaties.
  • Vermijd direct na de behandeling de zon, gebruik in elk geval een sunblock.
  • Vermijd overmatige transpiratie (door bijv. zwaar werk of sporten)

Het resultaat

Het resultaat

Na de eerste behandeling blijft het resultaat ongeveer 3 tot 6 weken, afhankelijk van je persoonlijke haargroei. Door regelmatig te harsen zal de tijd tussen 2 harsbehandelingen op den duur langer worden. Regelmatig harsen zal zorgen voor een verminderde haargroei.