top of page

Vacature Kapper/Kapster

Wil jij een inspirerende rol spelen in een dynamische kapsalon waar klanttevredenheid voorop staat? Bij Hairstudio Uniek zijn we op zoek naar een enthousiaste kapper/kapster met een stralende persoonlijkheid!

Ben jij bedreven in het knippen van zowel dames- als herenkapsels en beheers je een breed scala aan kniptechnieken? Dan willen wij graag met je kennismaken!
 

Wat verwachten we van jou?
Een erkend kappersdiploma en bewezen ervaring in het vak. Maar bovenal zoeken we iemand die oprecht vrolijk, positief en klantgericht is, iemand die geniet van interactie en graag een connectie maakt met onze klanten.

 

Wat hebben wij te bieden?
Bij Hairstudio Uniek creëren we niet alleen prachtige kapsels, maar ook een warme en gezellige werkomgeving. Je krijgt de vrijheid om je eigen stempel te drukken en er is ruimte voor open communicatie. Werkdagen worden flexibel vastgesteld volgens overleg.

Klinkt dit als jouw ideale werkplek?

Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op! Stuur ons een e-mail of bel ons voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

info@hairstudiouniek.nl
038 457 99 11

bottom of page